De specielle hvide EpilaDerm Sukkerpastaer giver suveræne fordele til hårfjerningEt naturligt produkt som er skånsom mod huden
Ingredienserne i vores sukkerpastaer består kun af sukkerarter og vand, som er yderst hudvenlig. Modsat andre sukkerpastaer klistrer EpilaDerm Universal Sukkerpastaerne ikke på huden og anvendes kolde eller ved normal kropstemperatur, hvilket giver en blid hudplejende men effektiv hårfjerning.

EpilaDerm Universal Sukkerpastaer forbedrer hudens struktur og udseende!
EpilaDerm Universal Sugarpaste klæber næsten udelukkende til håret og døde hudceller. For langt de fleste kunder betyder dette en blidere hårfjerning med færre smerter. Den resulterende, lette hudpeeling giver en forbedring af hudens tilstand og udseende.

Rod-dyb epilering og færre indgroede hår!
Med Universal Sugaring trækkes hårene ud i deres naturlige vækstretning uden at knække. Dette sikrer samtidig, at hårene har mindre tendens til at indgro.

Till sammenligning: Mulige begrænsninger ved hårfjerning mod hårets vækstretning - minimum 30% knækkede hår.

 
Selv meget korte hår kan fjernes!
EpilaDerm Universal Sugarpaste synker på grund af sin specielle konsistens dybere ned i hårfolliklen og griber håret længere nede. Derved kan selv korte hår helt ned til 1-2 mm fjernes.
Till sammenligning: Mulige begrænsninger ved hårfjerning mod hårets vækstretning - korte hår kan ikke fjernes.
 


 
 Bestil vort katalog for mere information om EpilaDerm Universal Sugaring!