Få en professionel uddannelse i verdens mest avancerede hårfjerningssystem!


Scandinavian Sugaring

EpilaDerm Universal sukkerpastaer sætter nye standarder indenfor sugaring, enten med vores fingerspids teknik og nu også med den helt nye EpilaDerm filt-strip teknik. Brugen af sukkerpasta er således gjort lettere, hurtigere og mere effektiv.Lær det blide og naturlige alternativ til voksbehandling – EpilaDerm filt-strip sugaring teknikken.

I denne workshop vil du få en grundig gennemgang af EpilaDerm systemet og brugen af EpilaDerm produkterne. De vigtigste teoretiske aspekter vil blive gennemgået. Det vil give dig en faglig kompetence og sikkerhed i din vejledning af nye og bestående kunder. Der vil ligeledes blive lagt vægt på praktiske demonstrationer og det praktiske genside arbejde med EpilaDerm filt-strip teknikken og EpilaDerm Universal sukkerpastaerne

Forudsætninger for deltagelse: Alle som gerne vil arbejde professionelt med hårfjerning. Også idéel til dig, som allerede har erfaring med voks eller andre typer sukkerpasta.Den perfekte opstart med EpilaDerm. Du lærer EpilaDerm Sugaring teknikkerne.

Kontrol og praktisk arbejde med EpilaDerm produkterne er et af de vigtigste mål for EpilaDerm workshoppene. Dette omfatter især EpilaDerm Universal Sugaring teknikkerene.

Lær at få succes med EpilaDerm forretningsmodellen.

Fokus for denne workshop er de indledende demonstrationer og praktisk, gensidig arbejde med Universal Sugaring teknikkerne og EpilaDerm Universal sukkerpastaerne. Der vil især blive arbejdet med benene, bryst, ryg og skuldre (evt. flere kropsområder alt efter egnethed og behov).

Der vil blive undervist i og gået i dybden med de vigtigste teoretiske grundlag. Det vil give dig sikkerhed i din kunderådgivning og øge din faglige ekspertise.

Indholdet i workshoppen vil blive illustreret med praktiske eksempler og øvelser.

Forudsætninger for deltagelse: Alle som gerne vil arbejde professionelt med hårfjerning. Også idéel til dig, som allerede har erfaring med voks eller andre typer sukkerpasta.


Kontakt os for yderligere oplysninger: 
 
Pedersen Medical A/S
Jens Grøns Vej 17
DK-7100 Vejle
Telephone: +45 75 85 90 44
Telefax: +45 75 85 90 01
Internet: www.epiladerm.dk
International division direkte:
Diana Birch Pedersen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Service:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.